Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 Jag heter Charlotte Westerholm och är född 1976 i Småland. Jag fick min första ponny när jag var 11år.

Lakej en busig fjordhäst som var 3år och nykastrerad. Inkörd men inte riden. Ja det var en utmaning att lära både honom och mig ett annat. Jag kan tacka Lakej för jag är idag Envisare än den envisaste och starkaste fjordhäst!!

Lakej hade till slut vinster LA dressyr(tom över stora hästar) Vinster LB hoppning och är klubbmästare i dressyr ett antal gånger och även 3:dje plac i DIV 2 final i Halland. Och har även Tagit hem vandringspokalen i dressyr. En riktig allround ponny som så sent som förra året(se bild) var ute och tävlade dressyr 22år gammal.

Min familj är Mamma, Pappa och 3 syskon. Varav Jenny f-80 oxå håller på med hästar. Hon har 4st just nu

Rio De La Plata f-96 MSV dressyr, Lakej(se Ovan), San-Tiago E:Sandakan U:Rio de la Plata f-2006 och Cecilie

Rio de la Plata

 

Min hästutbildning är.

Ridskola i Gislaved och senare Hylte RF där Britta Karlsson kämpade med oss och fick oss hopptokiga tjejer att även träna dressyr och tävla dressyr. Senare kom även min tränare i dressyr under många år in i Bilden Birger Richthoff.

Efter gymn. tiden så jobbade jag i 1½år och då köpte jag en fin 5åring av min gamla tränare Britta. Bagheera E:Mowgli-Cosmos XX. Bagheera var en svårriden (men snäll) häst som jag lärde mig mkt på. Tävlade hoppning och även fälttävlan.(dressyr oxå)

 

Jag gick en 1årig hästutbildning i Värnamo där jag hade med mig bagheera och tränade för 1 av sveriges bästa hopptränare Björn Carlsson.

Efter den utbildningen så jobbade jag under 1år hos min dressyrtränare Birger Richthoff. Där lärde jag mig mkt och fick även Bagheera så fin i dressyren, och att jag avslutade våra 3år tillsammans att vinna en regional hopptävling och sålde honom sedan till en junior i Östersund.

Köpte istället 2st unghästar (Rio de la Plata och Donneli Lambrusco båda efter Bellini)Nu skulle även jag ha en dressyrhäst förstår ni!!

 

Slutade efter 1år och flyttade till Borås, tog med mig min Donneli (Rio de la Plata såldes till Min syster)

Donelli blev sedan fler...Jag skaffade mig Felix, Beauty, Ester, Donadoni och Chapillo.... Och Chapillo har jag kvar och det är han som blev min dressyrhäst då Donneli triangelmärktes och blev en glad promenadhäst.

 

Jag gillar lite speciella hästar och är van vid att rida mkt olika hästar olika typer, pigga, lata,stökig eller osäker osv.

Ingen häst är omöjlig är min filosofi. Rider in och utbildar hästar, säljer någon då och då. Hjälper även folk med att sälja eller rida till deras hästar.

Men idag å har jag ett heltidsjobb och hästarna är en stor hobby för mig. Vem vet i framtiden?!

 

 

 

 

 

.